Boekenwens

Er zijn meer boeken die ik wil lezen, dan boeken die ik kan lezen. Toch springt er zo nu en dan een boek uit die hoog, hoger, hoogst op mijn wensenlijstje verschijnt. Vandaag zal ik één van deze boeken met jullie bespreken. Vandaag gaat het over mijn boekenwens…

In 2017 verscheen Daniel Cole’s debuutthriller Ragdoll. Het boek was onvoorstelbaar mooi vormgegeven en het verhaal was ook een echte pageturner. Ergens ook wel zonde, want het wachten op het tweede boek in deze serie… een straf!

Korte samenvatting van Ragdoll: Zes lichamen, één lappenpop. Ragdoll begint in een rechtzaak en neemt je al snel mee in de thema’s die in het boek een grote rol spelen. Vertrouwen, de macht van de media en paranoia slepen je mee en laten je voelen hoe Wolf zich door zijn level slaat. Zijn gevoelens brengen je soms op het verkeerde spoor, iets wat het lezen van Ragdoll heel speels maakt. Vertrouw niemand, want elk pad loopt anders dan verwacht.

Ik heb het geluk gehad dat ik via de uitgever van Ragdoll (Luitingh-Sijthoff Amsterdam), deel mocht nemen aan een leesclub. Het boek dat ik ontving was een zogenaamd ‘exclusief vooruitexemplaar’. Samen met de deelnemers uit deze groep, hebben we ieder onze recensies en foto’s gedeeld, om het publiek op te warmen voor Ragdoll. Naar mijn mening heeft dit meeslepende verhaal geen enkele reclame nodig gehad en de meeste recensies die online verschenen zijn, zijn dan ook erg lovend. Ja het is nu vast wel duidelijk, ik ben groot fan van Daniel Cole!

FB IMG 1515162045306

In februari is het dan eindelijk zo ver! Valentijnsdag? Nee! Marionet komt uit! Het tweede boek uit de William Fawkes serie verschijnt op 15-02-2018.

9789024576005 front

Samenvatting Marionet: In Marionet, het vervolg op bestseller Ragdoll van Daniel Cole, is er een copycat moordenaar aan het werk…  Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen aan draden als bij de Ragdoll-moorden. Dit keer ligt het lichaam echter aan de andere kant van de wereld, en met het woord LOKAAS in de borst gekerfd. Terwijl de media-aandacht steeds groter wordt, moet Baxter helpen bij een andere moordzaak. En dan treft ze eenzelfde soort moord aan: nu staat het woord POPPEN op de borst. Voor wie is het lokaas bedoeld, en wie zijn de poppen? Maar nog belangrijker, wie heeft de touwtjes in handen?

Informatie over Marionet:
ISBN9789024576005
Pagina’s: 400
Verwacht 15-02-2018
Paperback: €19,99

Op welk boek kan jij niet wachten?

2 reacties

    • Cassilda Bericht auteurBeantwoorden

      Ragdoll is echt geweldig, dat boek heb je binnen no time uit. Hopelijk schieten de lezers voor je een beetje op xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *