So many books…

“So many books.. so little time..” Ik ben fan van mooie boeken en koop dan ook geregeld een nieuw familielid. Alleen wanneer ga ik de tijd vinden om alles te lezen?!

Hierboven zie je een kleine greep uit mijn TBR-stapel. De to be read books. Vraag me niet wanneer ik deze boeken ga lezen.. want er komen steeds nieuwe juweeltjes bij!

De boeken die je op de stapel ziet zijn allemaal van Stephen King. Ik moet bekennen dat ik liever een van zijn boeken lees, dan kijk naar een verfilming.

1- Revival
2- Baazar of Bad Dreams
3- Dodelijk Dilemma
4- Dr. Sleep

Welk boek ligt er al tijden op jou te wachten?

2 reacties

 1. Anne Beantwoorden

  Ooit nog een lang log besteed aan je slotvraag.. Een hele stapel ligt op me te wachten! Maar ‘De angst van de wijze’ door Patrick Rothfuss roept het hardst (2e deel van de KingKiller chronicles) – zeker omdat ik Deel 1 (De naam van de wind – 717blz) in één ruk heb uitgelezen (nachtje doorhalen, dat wel), zo pakkend..(maar ook weer zo’n pil)!

  Ik heb trouwens enkele boeken van Stephen King geprobeerd, maar ben tot de (voorlopige) conclusie gekomen dat ’t niets voor mij is.. Gezien ik ook geen film-fanaat ben blijft het grootste deel van zijn oeuvre me vreemd. Misschien dat hier en daar een recensie toch wel uitkomt.. 😉

 2. Mirjam Kakelbont Beantwoorden

  Wij hebben dezelfde tic (-: Ik hoef zelden dingen te hebben voor “de heb” maar schriften (om in te schrijven) en boeken…
  Ik wil de trilogie van Arlidge gaan lezen. De eerste heb ik gereserveerd via de bieb. Nu wachten tot ik ‘m mag ophalen.
  Veel leesplezier met Stephen King! Je kan véél beter een goed boek lezen dan de verfilming zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *